Byggemøde den 11. oktober

Lige afsluttet deltagelse i mit andet byggemøde. Det er en stor fornøjelse at være med til. Der hersker et stort engagement i byggeriet fra alle sider, og der er en hel særlig positiv stemning og stor respekt for hinandens roller. Det er jeg stolt af at få lov til at opleve. Dejligt at Fjordbo bliver skabt i den ånd. Stor tak til alle.

Tidsplanen er således, at huset afleveres til os fredag d. 23.02.2018. Personalet ansættes samlet d. 1.03 og de første Fjordboere kan flytte ind d. 15.03.2018.

Morgenstemning i Fjordbo den 6. oktober

 

Morgenstemning i Fjordbo den 6. oktober

Her til morgen var jeg på en dejlig gåtur i det skønne vejr. Jeg var i Fjordbo for at sige hej til håndværkerne. De var i det skønneste humør i dette dejlige vejr.

Jeg tog nogle billeder som jeg gerne vil dele med jer.

I den ene ende af Fjordbo er der ved at komme vægge op, så nu er de første lejligheder ved at blive "født"

 

Mit første byggemøde

Den 23. august 2017
Så var jeg til mit første byggemøde. Det var en rigtig spændende dag. Jeg blev ført ind i hele byggeprocessen som går godt fremad. det er nu fastlagt, at de første beboere kan flytte ind den. 1. marts 2018.
Der er rigtig mange ting at tage stilling til, og jeg kan kun beundre de byggefolk, lige fra rådgivende ingeniører, SIB og vores egne folk fra Danske Diakonhjem. det er et kanon byggeri. Det er virkelig godt at gå rundt der, og vejret var dejligt. Vi fik det allesammen sådan, at vi slet ikke kunne komme derfra. Der er simpelthen et rigtig godt miljø der, og jeg glæder mig meget til at kunne modtage de første Fjordboere og de første medarbejdere.

Møde mellem sagsbehandlere og Bofællesskabet Fjordbo

Den 22. august 2017 havde vi et godt møde med sagsbehandlerne i to kommuner - Sønderborg og Aabenraa. Vi holdt møde med de to kommuner dels fordi, at Fjordbo er beliggende i Sønderborg Kommune, og vi ved fra forhåndsinteressen for projektet, at der er en del borgere fra både Sønderborg og Aabenraa, der er interesserede i at flytte til Fjordbo efter 1. marts næste år.
Ønsker du at søge om at blive beboer på Fjordbo så kig her på siden under 'Bliv beboer'


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.